e-mail: webteam

inloggen webbeheer

Elke dinsdagavond online Rapid toernooi SV Borne

Sinds twee weken organiseren wij elke dinsdagavond een online Rapid toernooi via Chess.com voor onze leden. Hiervoor hebben wij de online versie ‘Schaakvereniging Borne opgericht. Dit zullen wij voorlopig elke dinsdag blijven doen. De eerste avond ging Nico met de winst aan de haal en vorige week won Paul. Wie gaat er vanavond met de winst vandoor….

Over het toernooi

• We spelen 4 rondes van 20 minuten p.p.p.p
  • Inschrijven kan vanaf 19.00 uur via https://www.chess.com/live#t=1181704 (let op: dit is de link voor 7 april)
  • We starten stipt om 20.00 uur. Hier hebben we geen invloed meer op, aangezien het systeem dit voor ons doet.
  • Wedstrijden starten automatisch nadat alle partijen uit een ronde zijn afgerond

Wat heb je nodig?

• Een gratis account bij chess.com
  • Word gratis lid van onze online vereniging: Schaakvereniging Borne (er zijn nu al 17 leden)